2012. július 19.

Slankabb iPhone?

Nem csupán esztétikai eredményei lehetnek annak, ha igaznak bizonyul a hír: alakít egyet érintőképernyőin a következő iPhone-nemzedék számára az Apple

Nem csupán esztétikai eredményei lehetnek annak, ha igaznak bizonyul a hír: alakít egyet érintőképernyőin a következő iPhone-nemzedék számára az Apple.

Sajtóinformációk szerint ugyanis egy technológiaváltással vékonyodhatna az amerikai okostelefon képernyője, s ezzel akár az egész szerkezet. Ezzel nem csupán a piaci elsőséget időközben elhappoló Samsunghoz képest javíthat pozícióján az Apple, de költséghatékonyabban és rövidebb beszerzési lánccal oldhatja meg képernyő-ellátását.

A titokzatos – és az Apple által nem kommentált – hírek szerint a cég LCD-kilejzőket pakolna meg érintőpanellel, így érné el, hogy vékonyabb és könnyebb legyen a képernyő, amelyet továbbra is Ázsában készítenének a számukra. Mindezzel ráadásul megfelelne a fogyasztói várakozásoknak is, hiszen az okostelefont vevők folyamatosan újításokat várnak a cégtől.

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.