2017. április 04.

Social Media Award-ot indít a JOY

Első alkalommal sorakoztatja fel a közösségi média legjeit a JOY magazin. Az olvasók nyolc különböző kategória negyven jelöltjére tehetik le voksukat a közel két hónapon át tartó szavazás ideje alatt.

Idén a hazai közösségi média legmeghatározóbb alakjait díjazza a JOY, ugyanis első alkalommal indítja el Social Media Award kampányát. A médium nyolc különböző kategóriában sorakoztatja fel azokat az ismert arcokat, akik szenvedéllyel és kreativitással megalkotott tartalmakkal töltik meg közösségi oldalaikat nap, mint nap.

FollowAnna

Az Instagram népszerű hölgyei az #instalanyvagyok kategóriában indulnak az első helyért. Dukai Regina, Iszak Eszter, Kulcsár Edina, Sarka Kata és Kiss Ramóna is számít a rajongók támogatására. A férfiakról sem feledkezik el a magazin, a #szivtiprovagyok kategóriában olyan hírességek várják a szavazatokat, mint Király Viktor, Sebestyén Balázs, Fluor Tomi, Berki Krisztián és Veréb Tamás. A jelöltek között YouTuber és Facebook nagyágyúkra is szavazhatnak a rajongók, FollowAnna, Csorba Anita, Kiss Ádám, Dancsó Péter és Magyarósi Csaba is a #mindigottvagyok kategória első helyezésének várományosa.

A Joy az egészséges életmód terén is támogatja olvasóit, ezért nem hiányozhatnak a fitness és tudatos táplálkozás hazai nagykövetei sem: Rubint Réka, Hosszú Katinka, Kiss Virág, Burján Safira alias Szaffi Fitt és Gökler Krisztina az Oatmeal Queen bloggere #fittvagyok kategóriában pályáznak a megtisztelő első helyért. Az olvasók további kategóriákban is szavazhatnak, mint a #anyavagyok, #szerelmesvagyok, #trendivagyok és #ujitovagyok.