2017. május 12.

Sokkal jobbak lesznek a bringaverseny közvetítések

Az Eurosport és a CA Technologies a kerékpár Grand Tourokon kínál különleges második képernyős élményeket a rajongóknak.

Az Eurosport több platformra vonatkozó szponzorációs és integrált technológiai együttműködési megállapodást kötött a szoftverfejlesztő CA Technologies vállalattal.

A megállapodás középpontjában a kerékpárrajongóknak második képernyős élményt kínáló alkalmazás áll, amely az Eurosport fGiro d’Italia közvetítése alatt indul el. A CA API Management és a CA AppExperienceAnalytics eszközök segítségével az Eurosport most először a versenyzők adatait tartalmazó élő interaktív térképet is készítaz idei Giro d’Italiára és a szezon legrangosabb versenyeire.

Az új eszközöket integrálják az Eurosport mobil- és online alkalmazásába, hogy a rajongók a mezőny minden egyes momentumát követhessék, és valós időben megnézhessék az egyes versenyzők GPS és biometrikus adatait: aktuális magasságát, sebességét, teljesítményét, pedálfordulatát és pulzusát. Az Eurosport az új eszközöket az élő közvetítések illusztrálására is felhasználja majd, hogy a nézők és szakértők minden eddiginél részletesebb információkat kapjanak.

Az Eurosport emellett további rövid digitális tartalmakkal egészíti ki a mobil- és online alkalmazás új adatait – az egyes versenyek előzeteseivel és értékeléseivel, a kulcsmozzanatok elemzésével, lassított és zoomolt felvételekkel, illetve az Eurosport új exkluzív, a CA Technologiesáltal szponzorált Sport Explainers sorozatával, amely a sportág legfontosabb pillanatait magyarázza el.

„Folyamatosan azt vizsgáljuk, hogyan fejleszthetnénk és egészíthetnénk ki a világ legnagyobb sporteseményeiről szóló közvetítéseinket. A megállapodás és az alkalmazásfejlesztés segítségével idén a kerékpársport legnagyobb versenyeinél éppen ezt tesszük. Tudjuk, hogy a szenvedélyes sportrajongók minden statisztikához és adathoz azonnal hozzá szeretnének férni, és tévéközvetítésünk a CA Technologies-partnerséggel kiegészülve megadja a kerékpárrajongóknak, amire szükségük van” – mondta Peter Hutton (CEO, Eurosport).

2017-ben az Eurosport kerékpáros programja ismét elhozza mindhárom Grand Tourt – a Giro d’Italia exkluzív kibővített közvetítésével –, emellett képernyőre kerül 25 UCI World Tour esemény, beleértve mind az öt Monument versenyt. Az Eurosport idén több mint 200 kerékpár versenynapot közvetít, összesen 2300 órában.

 

Címkék: média eurosport

Cseppben az élet

12 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.