A Sony Pictures Television Networks CE újrapozicionálja az AXN White és az AXN Black csatornákat. A portfólió-fejlesztés a vállalat hosszú távú beruházási stratégiájának része a magyar piacon, amely a friss márkák bevezetésén kívül, a meglévő AXN, VIASAT3 és VIASAT6 csatornák megerősítését is jelenti.

A Sony Pictures Television Networks a világ számos országában működtet kategóriájukban vezető csatorna-márkákat. Régiónkban elsőként Magyarországon debütálnak a Sony tévécsatornák: az AXN White októbertől Sony Max-ként, míg az AXN Black Sony Movie Channel-ként folytatja.

A Sony Max a fiatalos női közönségetszólítja meg, különleges reality blokkok, gasztroműsorok, csajos sitcom-ok és romantikus vígjátékok szerepelnek a kínálatban.

A Sony Movie Channel a modern remekműveken, a legújabb klasszikusokon, illetve kultikus történeteken keresztül hozza el az igazi moziélményt nézőinek, kiegészítve ezt a népszerű filmek sorozat feldolgozásaival. A világ egyik legnagyobb mozigyártójának tévécsatornája kicsit férfiasabb tartalmakat kínál, gondosan összeválogatott tematikák mentén, hogy a különböző stílusok rajongói is megtalálják kedvenceiket.

“A magyar piac a fejlődés egy új szakaszába lépett, ezért már nem elegendő csupán az újabb és újabb sikeres saját gyártású produkciók készítése, valamint a vezető nemzetközi sorozatok műsorra tűzése, hanem portfólió szinten is lépnünk kellett.

A Sony Max és a Sony Movie Channel egyedi, meghatározó pozícionálásuknak köszönhetően eddig kiaknázatlan nézői csoportokat szólítanak meg, kevésbé mainstream, azonban pont ezért rendkívül izgalmas és jelentős arányban exkluzív tartalmaikkal. A Sony család részeként, eljött az idő, hogy újragondoljuk eddigi startégiánkat és a magyar piacra is elhozzuk ezeket a márkákat, annak érdekében, hogy biztosítani tudjuk portfóliónk növekedését” – nyilatkozta John Rossiter, a SPTN CE ügyvezető igazgatója a fejlesztéssel kapcsolatban.

Címkék: média sony axn