A Sony tévétársaság regionális igazgatója, John Rossiter lesz az egyik előadója a március 21-22-i konferenciánknak, a geneRÁCIÓknak. A szakember arról fog beszélni, hogyan értelmezi újra magát a digitális térben egy médiavállalat, milyen kihívások érik a társaságot és milyen fejlesztések elengedhetetlenek a sikerhez.

A médiacég vállalati kultúrájának egyik alapköve az állandó megújulás. A hazánkban több csatornával (Viasat3, Viasat6, AXN, Sony Max, Sony Movie Channel) is rendelkező Sony Pictures Television Networks közép-európai vezetőjének előadása betekintést ad a digitális transzformáció kihívásainak kiaknázási lehetőségeibe.

Megmutatja, hogyan tud a magas szintű üzleti intelligencia egy ilyen hatalmas változást teljes mértékben támogatni és kiszolgálni, milyen fejlesztések elengedhetetlenek a sikerhez, illetve hogyan lehet hozzáigazítani a vállalati kultúrát az átalakuláshoz és mi az, amit érdemes ellesni másoktól. Közösség-építés, tartalomstratégia és szolgáltatói szemlélet a középpontban.

Rossiter, John

 

Nézze meg Rossiter, John teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

A március 21-22-i konferenciánk a következő kérésekre keresi a választ. Hol érhetőek el az „elérhetetlen” fiatalok? Tényleg kiforgatja-e a sarkaiból a médiapiacot a milleniumi generáció? Milyen információs buborékban élnek az idősebb nemzedék tagjai? Hány csatornát bír még el a hazai tévés piac? Mik a print továbbélési lehetőségei, és kié a jövő az online piacon: a profin célzó kicsiké vagy a nagy elérésű hírportáloké?

A rendezvényen találkozhat:

  • a nagy médiacégek (Sony, Centrál Médiacsoport, Index.hu, Lapcom, Viacom, JCDecaux, Sláger FM, TV2),
  • az ügynökségek (OMD, Atmedia, Café Communications, Neo Interactive, Post For Rent)
  • és a piaci trendeket felvázoló kutatók (GfK, Kantar Hoffmann, Nielsen, Kutatópont, Inspira, Gemius) szakembereivel,
  • továbbá olyan neves márkák képviselőivel, mint a Coca-Cola, Nestlé, Telekom vagy a Rauch.

 

Még vásárolhat jegyet, jelentkezzen itt időben!

A részletes programot itt találja.

Aki számít, ott lesz, aki számol, eljön!