2019. szeptember 16.

Sorozatok új évadai érkeznek az AXN-re és a VIASAT6-ra

Szeptemberben négy premier lesz két hét alatt, majd hétről hétre érkezik a friss néznivaló.

A Future Man szeptember 16-tól kerül képernyőre a VIASAT6 műsorán. A gondnokként dolgozó Josh Futterman (Josh Hutcherson) mindennapjainak legizgalmasabb része, mikor munka után éjszakába nyúlóan videójátékozik.

Élete azonban fenekestül felfordul, amikor kedvenc játékának végig játszása után a monitorról ismert karakterek érkeznek hozzá a jövőből. Kiderül, hogy ő az első, akinek sikerült az összes küldetést végrehajtani, így ő a kiválasztott, akinek most a való életben is teljesítenie kell.

Szeptember 17-én egy igazi bűnügyi dráma, a Váltságdíj harmadik évada érkezik az AXN-re. A sorozatban egy különlegesen tehetséges bűnügyi tárgyaló, Eric Beaumont (Luke Roberts) és csapata járja a világot, hogy kivételesen veszélyes, és elsőre megoldhatatlannak tűnő helyzeteket kezeljenek. A csapatnak az évek alatt rengeteg internetes ragadozóval, emberrablóval, merénylővel és zsarolóval volt dolga, akik a pénz, a hatalom és az érdekeik miatt szinte bármire képesek. Az egységre váró kihívások minden alkalommal nehezednek...

A holnap legendái 4. évada a DC szuperhőseinek világába kalauzol el minket szeptember 18-tól a VIASAT6-on. A történet elején 2166-ban járunk, amikor a gonosz Vandal Savage (Casper Crump) már csak néhány lépésnyire van attól, hogy totális káoszba és pusztulásba taszítsa az emberiséget. Ekkor az Időmester Rip Hunter (Arthur Darvill) a Tanács akaratának ellenére visszamegy az időben, hogy megállítsa Vandalt. A negyedik évad Mallus legyőzése után folytatódik. Sara (Caity Lotz) és csapata csatlakozik Ava Sharpe-hoz (Jes Macallan) és az Időhivatalhoz, hogy eltöröljék a maradék anakronizmust, és helyrehozzák az idő vonalát.

A hármas premierdömpinget követően, szeptember 27-én érkezik a Harrow 2. évada az AXN-re. A második évad a Harrow-t ért támadás után veszi fel az események fonalát, aki egy percet sem késlekedik. Miközben egy ártatlan nő halálának okait kutatja, saját támadójának kilétét igyekszik felfedni. Utóbbi azonban nem várt fordulatokat hoz, Daniel ugyanis a feltételezett elkövető halála után is kap fenyegető leveleket.

Címkék: média sorozat axn viasat