2011. április 11.

Sorozatot forgat a magyar HBO

A tizenhárom részes romantikus sorozat egy izraeli formátum helyi adaptációja.

A tizenhárom részes romantikus sorozat egy izraeli formátum helyi adaptációja.

Társas Játék címmel forgat tizenhárom részes romantikus sorozatot a magyar HBO. A produkció egy izraeli formátum, a When Shall We Kiss adaptációja. Az első hét epizódot a Valami Amerika filmeket jegyző Herendi Gábor rendezi, míg a többi rész rendezője Fonyó Gergely (Made in Hungaria) lesz.

A történet három egymásba futó szálon halad. A főbb szerepekben Martinovics Dorina, Simon Kornél, Réti Adrienn, Thuróczy Szabolcs, Balsai Mónika, Pokorny Lia, Gazsó György, Tornyi Ildikó és Básti Juli látható. Mellettük szerepet kap Kovács Patrícia, Rudolf Péter és Gálffi László is.

Jelenet a sorozatból

Az HBO 2009 decemberében kezdett itthon a saját gyártású tartalmakra fókuszálni, azóta öt dokumentumfilm készült, fikciós sorozat azonban még nem. A Társas Játék forgatása március 16-án indult, és a tervek szerint június 4-én zárul. Ha ez összejön, akkor 2011 végén mutatkozik be a sorozat.

Címkék: hbo sorozat

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.