2011. április 11.

Sorozatot forgat a magyar HBO

A tizenhárom részes romantikus sorozat egy izraeli formátum helyi adaptációja.

A tizenhárom részes romantikus sorozat egy izraeli formátum helyi adaptációja.

Társas Játék címmel forgat tizenhárom részes romantikus sorozatot a magyar HBO. A produkció egy izraeli formátum, a When Shall We Kiss adaptációja. Az első hét epizódot a Valami Amerika filmeket jegyző Herendi Gábor rendezi, míg a többi rész rendezője Fonyó Gergely (Made in Hungaria) lesz.

A történet három egymásba futó szálon halad. A főbb szerepekben Martinovics Dorina, Simon Kornél, Réti Adrienn, Thuróczy Szabolcs, Balsai Mónika, Pokorny Lia, Gazsó György, Tornyi Ildikó és Básti Juli látható. Mellettük szerepet kap Kovács Patrícia, Rudolf Péter és Gálffi László is.

Jelenet a sorozatból

Az HBO 2009 decemberében kezdett itthon a saját gyártású tartalmakra fókuszálni, azóta öt dokumentumfilm készült, fikciós sorozat azonban még nem. A Társas Játék forgatása március 16-án indult, és a tervek szerint június 4-én zárul. Ha ez összejön, akkor 2011 végén mutatkozik be a sorozat.

Címkék: hbo sorozat

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.