2012. november 28.

Spamnek nézik az e-mail marketing üzeneteket

Legalábbis egy amerikai kutatás szerint a fogyasztók gyakran jelölik levélszemétnek a teljesen legális márkakommunikációt is.

Legalábbis egy amerikai kutatás szerint a fogyasztók gyakran jelölik levélszemétnek a teljesen legális márkakommunikációt is.

A márkatulajdonosok által küldött legális emailek 70 százalékát jelölik meg levélszemétként a felhasználók, és a spamszűrökön fennakadt levelek 60 százaléka is ilyen üzenet - írja a B2B Online, a Return Path kutatása alapján.

Többek között ez lehet az oka az e-mail marketing hatékonyság-csökkenésének - von le következtetést az amerikai cég, amely július és szeptember között több mint 315 ezer kampányt vizsgált meg, emellett több mint 2 millió email-felhasználó vonatkozó adatait tekintette át.

A spamnek jelölés mögött gyakran a puszta lustaság állhat: könnyebb levélszemétként jelölni egy marketingüzenetet, amely többé már nem érdekli a felhasználót, mint végig menni a leiratkozási procedúrán.

A Return Path arra figyelmeztet: a márkatulajdonosoknak át kellene gondolniuk email marketing stratégiáikat ahhoz, hogy hatékonyabban fenntartsák a fogyasztók érdeklődését.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.