2012. november 28.

Spamnek nézik az e-mail marketing üzeneteket

Legalábbis egy amerikai kutatás szerint a fogyasztók gyakran jelölik levélszemétnek a teljesen legális márkakommunikációt is.

Legalábbis egy amerikai kutatás szerint a fogyasztók gyakran jelölik levélszemétnek a teljesen legális márkakommunikációt is.

A márkatulajdonosok által küldött legális emailek 70 százalékát jelölik meg levélszemétként a felhasználók, és a spamszűrökön fennakadt levelek 60 százaléka is ilyen üzenet - írja a B2B Online, a Return Path kutatása alapján.

Többek között ez lehet az oka az e-mail marketing hatékonyság-csökkenésének - von le következtetést az amerikai cég, amely július és szeptember között több mint 315 ezer kampányt vizsgált meg, emellett több mint 2 millió email-felhasználó vonatkozó adatait tekintette át.

A spamnek jelölés mögött gyakran a puszta lustaság állhat: könnyebb levélszemétként jelölni egy marketingüzenetet, amely többé már nem érdekli a felhasználót, mint végig menni a leiratkozási procedúrán.

A Return Path arra figyelmeztet: a márkatulajdonosoknak át kellene gondolniuk email marketing stratégiáikat ahhoz, hogy hatékonyabban fenntartsák a fogyasztók érdeklődését.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

1 napja

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.