2013. február 13.

Sport TV-stúdióavató

A Chello Central Europe tavaszindító sajtótájékoztatóján mutatta be a Sport TV további fejlesztésének új bástyáit.

A Chello Central Europe tavaszindító sajtótájékoztatóján mutatta be a Sport TV további fejlesztésének új bástyáit. A csatorna új stúdiót és díszleteket kapott, erősíti külföldi jelenlétét és világbajnokot igazolt a szakértői csapatba.

Újabb lépéséhez érkezett a Sport TV tavaly decemberben, a Sport1 HD-vel indult megújulási folyamata. Azóta a Sport1, a Sport2 és a SportM is új arculatot kapott, és három új díszlet is készült, ami összesen 250 millió forintos beruházást jelentett a Chello Central Europe számára. A három díszlet közül kettő már régebb óta látható, a legnagyobb, az athéni stadionra hajazó stúdiótér viszont e héten, a február 12-i Celtic-Juventus BL-meccsen debütált. Szintén e díszletek között lesz látható március 3-ától a Harmadik Félidő.

A Sport TV külföldön is erősíti jelenlétét: február végén a cseh és a szlovák piacon is új HD-cstornával jelentkeznek. Szintén fejlemény e piacokon, hogy kiemelt sportjogokat szereztek meg: a Sport TV közvetíti a KHL, azaz a legerősebb európai jégkorongliga mérkőzéseit. Emellett a sorozatban szereplő cseh Lev Praha és szlovák Slovan Bratislava hazai találkozóinak közvetítéseit a Chello Central Europe gyártja.

Szintén friss fejlemény, hogy Erdei Zsolt személyében új szakkommentátor csatlakozik Sport TV csapatához. Máté Pál programigazgató elmondta: Madár jelenleg Hamburgban készül a március 30-i gálára, de hamarosan ő lesz a Sport TV ökölvívógáláinak, illetve az azokra építő 13. menet című új műsornak a vezető szakértője.

"A Sport TV kiemelt helyen szerepel a Chello Central Europe portfóliójában, büszkék vagyunk csatornáink itthoni vezető, és külföldön is erősödő pozíciójára. Nem titok, jelentős befektetés volt mindez, de nem vitás, hogy megéri új arculattal jelentkezni, HD-ben közvetíteni és beköltözni egy világszínvonalú stúdióba" - mondta el Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

1 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.