2013. május 24.

Sport1: BL-döntő 3D-ben

A Bayern München - Borussia Dortmund UEFA Bajnokok Ligája londoni döntőjét láthatja 3D-ben az összes kábeles UPC előfizető szombat este.

Újabb nagyon várt sportesemény kap harmadik dimenziót idehaza a Sport1 és a UPC jóvoltából. Az El Clasíco korábbi összecsapásai után most a Sport1 csatornán a Bayern München - Borussia Dortmund UEFA Bajnokok Ligája londoni döntőjét láthatja 3D-ben az összes kábeles UPC előfizető szombat este.

A május 25-ei találkozó 3D-s sugárzása újabb mérföldkő a UPC és a Chello Central Europe számára. Az elmúlt években a televíziós társaság Sport1 csatornája a UPC Magyarországgal karöltve már két, kiemelt spanyol bajnoki találkozót is elérhetővé tett a térhatású formátumban a látványra is ínyenc drukkerek számára. Ezúttal pedig a BL döntőt is a látványos háromdimenziós képet nézve izgulhatják végig mindazokazok az előfizetők, akik 3D képességű tévékészülékkel rendelkeznek.

A különleges vizuális élményt tartogató Bajnokok Ligája döntőt tizenkét csúcsminőségű 3D kamerával rögzítik a helyszínen, ezt a jelet veszi át itthon a Sport1, amely a meccsel foglalkozó stúdióbeszélgetést is térhatású felbontásban sugározza már a felvezetéstől kezdve, szombaton 20:30 órától. A 3D-s közvetítés pedig külön sportkommentátort is kapott. A csatorna részéről Matuz Krisztián tudósítja élőben az összecsapást.

A Bajnokok Ligája döntőt 3D-ben megfelelő tévékészülékkel minden kábeles UPC-előfizető láthatja május 25-én 20:30-tól.

 

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

21 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.