2019. október 22.

Sportágtörténeti újdonsággal jelentkezik a Sport1

Az NBA-rajt hetében, péntekről szombatra virradóra 3,5 órás körkapcsolást sugároznak élőben, majd ezt megkoronázzák a Los Angeles Lakers–Utah Jazz találkozó élő közvetítésével.

Nyakunkon az NBA-idény, ahogyan arról a csatorna már korábban beszámolt, minden korábbinál több olyan mérkőzést adnak, amit Magyarországon főműsoridőben vagy ahhoz legalábbis közel játszanak hétvégén, de most még egy újdonságról is beszámoltak: a liga ugyanis úgy döntött, péntekről szombatra virradóra magyar idő szerint 1 órától „NBA 360” címmel 3,5 órás körkapcsolást sugároz az alábbi nyolc mérkőzésről:

Boston Celtics–Toronto Raptors

Charlotte Hornets–Minnesota Timberwolves

Brooklyn Nets–New York Knicks

Memphis Grizzlies–Chicago Bulls

New Orleans Pelicans–Dallas Mavericks

Oklahoma City Thunder–Washington Wizards

Denver Nuggets–Phoenix Suns

Sacramento Kings–Portland Trail Blazers.

Majd ezt az egész műsorfolyamot megkoronázandó, „harcba küldi” a Los Angeles Lakers–Utah Jazz mérkőzést, amelyen az újjáalakított Lakers (LeBron Jamesszel és Anthony Davisszel a fedélzeten) először játszik pályaválasztóként a STAPLES Centerben.

Péntekről szombatra virradóra 1:00-tól élőben jelentkeznek a körkapcsolással, majd 4:30-tól a Los Angeles Lakers–Utah Jazz mérkőzéssel, szintén élőben. A körkapcsolás kommentátora Haraszti Ádám, a meccsé Kun Zsolt lesz, szakértőként pedig Tőrös Balázs kíséri végig az estét.

Címkék: média sport sport1

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.