2014. április 11.

Sportkrém és Brazilmánia a Nemzeti Sportban

Sportkrém címmel érkezik a Nemzeti Sport új melléklete; a lap nagyszabású kampánnyal készül a focivébére.

Vasárnaptól új állandó melléklettel jelentkezik a Nemzeti Sport. Lesz benne tévéműsor, interjúk, ajánlók és összeállítások a sport világából.

Április 13-ától új, minden vasárnap behúzott mellékletet jelentet meg a sportnapilap. A kiadvány 16 oldalas, tartalmának alapját a televízióműsor (hétfőtől-hétfőig) adja, amely nyolc oldalon tartalmazza valamennyi magyar csatorna teljes tévés sportkínálatát, külföldi adók közvetítéseivel, neves sportolók, szakírók és műsorvezetők ajánlóival kiegészítve. A Sportkrémben tematikus sorozatokat, publicisztikákat és játékokat is terveznek-

„A Nemzeti Sport 110 éves múltra tekint vissza, ugyanakkor presztízsét mindvégig szem előtt tartva olyan új megoldásokkal szólítjuk meg a fiatalabb közönséget, mint a nyereményjátékok, tematikus mellékletek, poszterek és digitális márkakiterjesztések, amelyek sorra beváltották a hozzájuk fűzött reményeket. Legújabb kiadványunk, a Nemzeti Sport mellékleteként megjelenő Sportkrém, hiánypótló a piacon, hiszen teljes körű sport tévéműsort és mellette sport-tematikus magazinos tartalmakat kínál.”- foglalta össze Papp Gábor, a lap szórakoztató és sport üzletágának igazgatója.

Ezzel párhuzamosan a Nemzeti Sport megkezdte a készülődést a nyári focivébére: öt héten át tartó nyereményjátékot indítottak Hajdú B. Stván sportkommentátor szereplésével. A címlapmatricás nyereményjátékban futballtematikus ajándékokkal próbálják hangolni az olvasókat a világbajnokságra (okostévé, okostelefon, sportruházat).

A kampány tévé- (RTL, TV2, Sport 1,2, Digi Sport, RTL2, Sport Klub, Viasat 3) és rádióspotokat (Juventus és Class FM), valamint print és online megjelenéseket foglal magába. Emellett kiemelt árushelyi promóció is kapcsolódik hozzá (display a MOL kutakon és az InterSpar üzletekben, megjelenések a Relay/Inmedio hálózatokban, valamint digitális citylightok reklámspottal az ország 19 bevásárlóközpontjában).