2014. január 22.

Sportműsorral jelentkezik Héder Barna

A PRO4-en lesz látható, naponta tíz percben.

A PRO4-en lesz látható, naponta tíz percben.

Februártól jelentkezik Héder Barna új műsora, a Sportos. A tíz perces program naponta lesz látható a PRO4-en. A sportvilág legfontosabb hazai és nemzetközi híreit válogatják össze benne, videóklip szerűen. Műsorvezető nem lesz, Héder Barna producerként jegyzi a műsort.

"A sportban engem a "normális emberek" számára izgalmakat jelentő szempontok mellett annak a képi megjelenítése is mindig nagyon izgatott. Ma már - egyrészt a technikai lehetőségek, másrészt az életben maradási ösztön miatt is - számtalan sportág nagyszerű képsorokat küld a kiemelkedő eseményeiről. A TV2-csoport azonnal nyitott volt az ötletemre, aminek köszönhetően kiderül, hogy a focin túl is van élet, közelebb kerülhet a nézőkhöz a golf, a tollaslabda, a röplabda és még sorolhatnám, de ez egy óriási lehetőség a magyar sportolók számára is, hogy megmutassák magukat" – mondta Héder Barna a műsor indulása kapcsán.

Címkék: pro4 tartalom sport

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.