2013. március 13.

Sportot Fox nézni?

Újabb tervvel állt elő a News Corp. az amerikai piacon, ezúttal a sportos tartalmak szegmensében.

Újabb tervvel állt elő a News Corp. az amerikai piacon, ezúttal a sportos tartalmak szegmensében.

Az elgondolás lényege, hogy újabb országos terjesztésű sportcsatornával lép a News Corp. az élő közvetítések piacára az Egyesült Államokban. A Fox Sport 1 célközönsége a hol tévéhabzsolása, hol nehéz elérhetősége kapcsán gyakran emlegetett 18-49 éves férfi korosztály. Az új adó helye már megvan: a Speed nevű tévéhálózatot keresztelik és fazonírozzák át e célból, a startot pedig augusztus 17-re tűzték ki.

A kosárlabdát, európai és amerikai focit, valamint a Nascar-versenyeket közvetítő adó programja baseball-lal is gyarapodik majd. Indulásakor mintegy 90 millió amerikai háztartásban lesz elérhető a program, jövőre pedig hozzájuk kerül a Super Bowl is.

Lezárult az AranyCORE zenebajnokság

9 perce

A Foreland lett a zenebajnokság legnépszerűbb zenekara. A zsűri első helyezettje a Fák Alatt Zenekar, a különdíjat pedig az Evilági Zenekar veheti majd át. A zsűri és a közönség összesen 65 dal közül választhatott.

Aranyeső a Viasat Worldnél

19 órája

A Viasat World vezető nemzetközi médiavállalat öt jelöléséből kettőt váltott aranyra a Promax BDA Europe Awards díjátadóján, ahol a szórakoztatóipar, marketing és design terén elért kiemelkedő teljesítményeket értékelték.