2014. január 20.

Springer a Forbes-ban?

Tengerentúli beszerzésen gondolkodik a német médiaház. S ha már lúd, legyen kövér alapon a Magyarországon nemrég debütált magazin kiadója a célpont.

Tengerentúli beszerzésen gondolkodik a német médiaház. S ha már lúd, legyen kövér alapon a Magyarországon nemrég debütált magazin kiadója a célpont.

Sajtóhírek szerint jó esélyei is vannak a német kiadónak a győzelemre; a tucatnyi érdeklődőből a második körbe jutottak közül csupán a Fosun-t, Kína legnagyobb magánkézben lévő konglomerátumát és egy szingapúri vetélytársat, a Spice Global-t kell lenyomniuk a versenyben. Annak ellenére nagy tehát az érdeklődés, hogy – mint arról ősszel portálunk is beszámolt - a lap értékesített reklámoldalainak száma 2008 óta mintegy harmadával esett, ugyanezen idő alatt pedig 19 százalékkal, 275 millió dollárra csökkent reklámbevétele.

A tulajdonosok az ősszel bízták meg a Deutsche Bankot egy lehetséges eladás előkészítésével. Friss becslések szerint a Forbes Media 4-500 millió dollár bevételt érhet el az értékesítéssel.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.