2014. február 07.

Startuppal fogott össze a Sanoma

Stratégiai megállapodást kötött a Sanoma egészségügyi portálja, a HáziPatika.com és a Foglaljorvost.hu startup.

A HáziPatika.com ezentúl a fejlesztésben, a marketing és sales feladatok ellátásában nyújt segítséget új partnerének, valamint széles olvasóközönséget biztosít, a Foglaljorvost.hu pedig kiterjedt orvosi kapcsolati hálóját kölcsönzi a weblapnak.

A HáziPatika.com az együttműködéssel nyitni tud a magánegészségügyi szektor felé is. Új partnereként a Foglaljorvost.hu folyamatosan frissített kapcsolati hálójával és felhasználóbarát időpont-foglalási rendszerével járul hozzá egy professzionális szolgáltatás kiépítéséhez.

„A HáziPatika.com eddig is azon igyekezett, hogy megkönnyítse a betegségek felismerését, és elősegítse a gyógyulást. A Foglaljorvost.hu-val együtt pedig egyenesen az orvosi rendelő ajtajáig tudjuk kísérni a pácienseket” – nyilatkozta Molnár Zsuzsanna, a HáziPatika.com portfólió igazgatója.

A Foglaljorvost.hu-t két kismama alapította. A megvalósítás elején nem hitték el, hogy nem létezik egyszerűbb megoldás a megfelelő szakorvosok kiválasztására és az időpontfoglalásra, mint az ismerősök kérdezgetése, hosszas utánajárás és a kitartó telefonálás, miközben az egészségügyi problémával küzdőknek a legjobb szakember megtalálása mellett a gyorsaság is fontos. Erre a problémára szerettek volna megoldást találni, hogy segítsenek a hasonló helyzetben lévőknek, így született meg az oldal ötlete.

„A Sanoma-együttműködés óriási lépés számunkra: az organikus növekedést egy dinamikus váltja fel, és fél éven belül országos lefedettséget fogunk elérni. Év végére segítségünkkel az ország bármely pontján kereshetünk magánorvost, és a tervek szerint addigra mintegy havi 4000 szakorvosi időpontfoglalást fogunk kiszolgálni” – mondta Straub Fanni, a startup tulajdonosa.

Címkék: sanoma startup