2017. szeptember 04.

Stohl András ül Hajós helyére a Sztárban Sztárban

Stohl András, az RTL Klub Válótársak című sorozatának egyik főszereplője, igent mondott a TV2 felkérésére.

A comment.blog.hu információi szerint Stohl András, aki az RTL Válótársak című sorozatának egyik főszereplője, igent mondott a TV2 felkérésére, és elvállalta a Sztárban Sztár című műsoruk zsűritagságát.

Stohl András hosszú évek óta kötődik az RTL-hez, műsorvezetőként szerepelt a Való Világban és a Survivor első két kiadásában, szerepelt a Szombat esti lázban, de vezette a Reggelit és a Csillag születik című tehetségkutatót is.

Stohl András (24.hu)

Az oldal megkeresésére a TV2 azt válaszolta, hogy a zsűritagok kilétét majd a képernyőn jelentik be, az RTL Klub pedig úgy reagált, hogy Stohl András az elmúlt két évadban a Válótársakban volt látható az RTL Klubon és a 2017-18-as évadban is ott lesz látható, a sorozat harmadik évadban.

A Sztárban Sztár szeptember 10-én kezdi az új évadát, a zsűritagok közül pedig csak Majka és Liptai Claudia személye biztos. Bereczki Zoltán nyáron jelentette be, hogy nem tér vissza, helyetteséről azóta sincs információ, Hajós András pedig egy hete döntött úgy, hogy mégsem mond igent a csatornának.