2010. május 12.

Stohl pótolhatatlan?

Nem olyan egyszerű lecserélni Stohl András rendőr-karakterét, mint azt elsőre gondolná egy földi halandó. Az utód kilétét még sűrű homály borítja.

Nem olyan egyszerű lecserélni Stohl András rendőr-karakterét, mint azt elsőre gondolná egy földi halandó. A produkció vezetői többekkel vannak tárgyalásban, de bővebbet egyelőre nem mondanak.

A Tűzvonalban negyedik évadát játszó Duna Televízió által kiadott közlemény szerint „a hős ex-kommandós és rendőri példakép, Bordás ezredes” karaktere összeegyeztethetetlen ugyan a szombat hajnalban ittasan balesetet okozó színész cselekedetével, azonban azonnali hatállyal nem lehet kimesélni őt a sztoriból.

A 12 epizódos negyedik évad első felénél már az utómunkák folynak, „ezért az eddig leforgatott epizódok Stohl Andrással kerülnek majd adásba”, de a második etapot már új emberrel veszik fel – hogy kivel, azt még nem tudni. Mint írják, azért született a színészcserés megoldás, mert sem az első hat epizód újraforgatására, sem a második hat epizód forgatókönyvének átírására nem volt reális lehetőség. „Az előbbi megoldás mintegy 50 millió forint plusz kiadást jelentett volna, ami értelemszerűen nem fér bele az amúgy is szűkös költségvetésbe, az utóbbi pedig a szintén jelentős extra kiadás mellett rengeteg időveszteséggel járna, ami már veszélyeztetné a sorozat őszi vetítését. Ezért született meg a most ismertetett döntés” - közölték.

Címkék: viselt dolgaink

Elhunyt Baló György

11 órája

Évtizedeken át szerkesztett és vezetett közéleti-politikai műsorokat a köztévén és kereskedelmi csatornákon.