Az együttműködés lehetővé teszi, hogy az Egyesült Államokban meghatározó BCN, valamint a más földrészeken, például Európában jelentős pozíciókkal rendelkező DEFI egymás kiterjedt hálózatán, globálisan kínáljanak kültéri statikus és digitális felületeket a hirdetőknek.

Értékesítési megállapodást kötött két kültéri reklámokkal foglakozó vállalat, a DEFI Group és a Branded Cities Network. A megállapodás szerint a két meghatározó szereplő ügyfelei ezentúl mindkét vállalat kiterjedt kültéri statikus és digitális eszközportfólióját használhatják szerte a világon. A két vállalat a városok egyedi kültéri reklámfelületei iránti érdeklődést új, innovatív megoldások kidolgozásával, és felületeik globális bővítésével igyekeznek tovább fokozni.

Fotó: BCN - A Harmon Corner

A 2006-ban alapított BCN számos látványos kültéri reklámfelületet üzemeltet az Egyesült Államokban, olyan ikonikus helyeken, mint például a NASDAQ és a Thomson Reuters épülete a Time Square-en, a Harmon Corner (az USA legnagyobb egyedi digitális kivetítője, mely a Las Vegas Strip 45 méteres vonalában van), valamint a Hotel Mondrian a Sunset Stripen Los Angelesben. A DEFI ugyancsak az egyedi közterületi reklámeszköz üzletágban tevékenykedik Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten és Afrikában.

Különálló, de azonos gondolkodású vállalatok vagyunk közös céllal, ezért ésszerű megosztani az erőforrásainkat, kifejleszteni a legjobb gyakorlatot, és együtt növelni a bevételt

– mondta Steve Ellman, a BCN elnök-vezérizgatója.

Az egyedi közterületi megoldások tekintetében világviszonylatban piacvezető, 1977-ben alapított DEFI komoly hagyományokkal rendelkezik a kültéri fényreklámok területén. A vállalat keleti irányú európai expanzióját felgyorsította a Berlini Fal 1989-es leomlása, és ezt követően hamar megjelent az első fényreklámjuk Moszkvában, Magyarországon pedig 1993 óta van jelen outdoor megoldásaival. 1995-ben a DEFI közös vállalatot alapított Kínában, tovább folytatva expanzióját más országokba, és 2012-re Erminio Deodato (jelenlegi vezérigazgató, aki egyben a cégalapító fia) és a vállalatvezetőség újra 100 százalékos irányítása alá vette a vállalatot, magánbefektetők támogatásával. Ma a DEFI több mint 40 nagyvárosban (Budapest mellett például Párizsban, Milánóban, Madridban, Berlinben, Varsóban, Moszkvában, Dubajban, Pekingben és Sanghajban) üzemeltet fényreklámokat.

Hamvai Bertalan, a DEFI Hungary vezetője, a DEFI közép-európai igazgatója szerint a régióban jelen lévő ügyfeleiket ezentúl még hatékonyabban tudják majd segíteni a kültéri megjelenések integrált tervezésénél. A megállapodás alapján mindkét vállalat a saját régiójában, illetve régióiban értékesít reklámfelületeket ügyfeleinek (közvetlenül vagy reklámügynökségeken keresztül), valamint a másik vállalat régiójában, illetve régióiban lévő reklámeszközein. A reklámértékesítésnek meg kell felelni az ügyfél és azon szolgáltató (BCN vagy DEFI) közötti szerződéses megállapodásnak, amellyel az eredeti üzleti kapcsolatot létesítették.

Rádiós pályázatok

1 napja

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.