2013. július 01.

Stratégiai megállapodást kötött a BKF Zuglóval

Első lépésként a főiskola segít a zuglói Civil Ház közösségi térré alakításában.

Első lépésként a főiskola segít a zuglói Civil Ház közösségi térré alakításában.

Stratégiai megállapodást kötött a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) és a XIV. kerületi önkormányzat. Ez a két éve tartó együttműködés szorosabbra fonását jelenti. A friss megállapodás keretében rendezvényszervezés, rendezvények helyszínének biztosítása, pályázatírás, szakmai gyakorlati helyek kialakítása, valamint humánerőforrás-fejlesztési programok szervezése kapcsán működnek együtt a felek.

A 2016-ig szóló partnerség első lépéseként a BKF a XIV. kerületi Civil Ház megújításában és közösségi térré alakításában vesz részt. A projekt megvalósulását a főiskola művészeti képzései révén támogatja: koncepciószintű látványtervet készít az épületek attikafalának és szélfogóinak díszítésére, és adott esetben a hallgatók a kivitelezésben is részt vesznek. Emellett a BKF művészeti programjavaslatok kidolgozásában vagy megvalósításában is közreműködik.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.