2015. február 06.

Stratégiai partnerségre lépett a Sociomantic Labs és az INTREN

A Sociomantic RTB hirdetési megoldásait a jövőben az INTREN értékesíti. A célcsoportba elsősorban a vezető hazai hirdetők tartoznak.

A programmatic display hirdetési megoldásokat szállító berlini startup megkötötte az első hivatalos magyarországi partneri megállapodást a hazai piacon elsősorban Google és Facebook hirdetési megoldásairól ismert INTREN-nel.

A 2009-ben Berlinben alapított Sociomantic – amely a dunnhumby cégcsoport tagja - a közelmúltban Európában és több ázsiai országban is nyitott irodát, Tajvantól Vietnamon át Indonéziáig. Megoldásaikat ma már több mint 60 országban, hat kontinensen használják az online kereskedők és a webshopok, amelyeket világszerte 20 irodából szolgál ki a társaság.

A cég 2012 óta jelen van a magyar piacon, és olyan ügyfeleknek szállított sikeres megoldásokat, mint a Tchibo, a Bónusz Brigád, a Szallas.hu, a Mannaszappan, a Stilago vagy a MySoft.

A Sociomantic és az INTREN az egyedi technológiai megoldásokat a helyi ismeretekkel kombinálva a programmatic hirdetések teljes eszköztárát kihasználja, így ügyfeleik számára növelik az eléréseket, illetve költséghatékony személyre szabott hirdetési megoldásokat kínálnak. A most bemutatott módszerek segítségével az ügyfelek célközönségüket a hagyományos online felületeken, a közösségi médiában és mobilon egyaránt elérhetik.

„A kezdetektől fogva azt kutatjuk, hogy melyek a teljesítményalapú és költséghatékony online hirdetési piac legújabb megoldásai. Jó ideje kerestük már a megfelelő partnert, hogy az RTB megoldásokat az egyes hirdetési rendszereken átívelő módon tudjuk elérhetővé tenni az ügyfeleink számára” - mondta el Gandera Balázs, az INTREN ügyvezetője.