2010. június 12.

Such nem indul

Felvette ugyan a pályázati csomagot, de nem indul a rádióelnöki posztért Such György, aki a jövő hónap végéig vezeti az intézményt.

Felvette ugyan a pályázati csomagot, de nem indul a rádióelnöki posztért Such György, aki a jövő hónap végéig vezeti az intézményt.

Mindezt a közmédia-vezető maga közölte a Népszavával, amely emlékeztet arra: Such korábban kijelentette, csak akkor folytatja a munkát, ha a "mértékadó politikai erők" támogatják. Ezt megelőzően csak az MSZP, az SZDSZ és az MDF által delegált kurátorok ajánlották mandátuma meghosszabbítását, „de mára vélhetően kiderült, a kormány mást szán a posztra” – írja a lap, amely szerint ez a lépés a rádió más vezetőit is érinti majd, a Kossuth Rádió főszerkesztője, Kerényi György például már korábban jelezte, ő is távozik, ha Such megy.

Közben életben van az önkéntes távozási program is, az üzleti terv 100 munkatárs végkielégítését, illetve juttatásait tartalmazza. A nyugdíj, vagy előnyugdíj előtt állók közül eddig körülbelül 50-en jelentkeztek, az aktív korúak, akiknek szintén nem kell megindokolni távozási szándékukat, hat hónap pluszfizetéssel hagyhatják ott a rádiót.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

44 perce

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

7 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.