2011. február 07.

Super Bowl: a kutyák lenyomták Darth Vadert

A Super Bowlt a Greenbay Packers nyerte, a reklámok versenyét pedig a Doritos és a Bud Light szpotjai, legalábbis a USA Today listája szerint.

A Super Bowlt a Greenbay Packers nyerte, a reklámok versenyét pedig a Doritos és a Bud Light szpotjai, legalábbis a USA Today listája szerint. A Darth Vadert is felvonultató Volkswagen reklám a harmadik helyre futott be.

Idén is legalább annyira várták az amerikai nézők a Super Bowl alkalmából készült reklámokat, mint magát a játékot, amely egyébként sima Greenbay Packers győzelmet hozott a Pittsburgh Steelers ellenében. Persze a magyar nézőknek az idén kb. 3 millió dollárba kerülő szpotok nem jelentek meg, ám némi ízelítőt ad a USA Today immár hagyományos reklámbarométere, amely megmutatja, hogy mely hirdetések jöttek be a legjobban.

Az idei két top pozíció a kutyáké lett. A Bud Light DDB által készített reklámja és a Doritos Goodby Silverstein & Partners által megálmodott szpotja egyaránt 8,35 pontos tetszési indexszel végzett az élen. Utánuk következett a Volkswagen mini Darth Vaderes reklámja, amely 7,95 pontos eredményt ért el. Utóbbin a Deutsch dolgozott.

A lista túlvégén két Hyundai szpot kullog, amelyeket a GoDaddy.com hirdetése előz meg.

A Super Bowl alatt futó összes reklám megtekinthető a USA Today oldalán.

Címkék: super bowl

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

8 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.