2014. február 10.

Super Bowl-rekord

A közönséget ugyan zavarhatta, hogy nem sikeredett kiegyenlítettre a küzdelem, a mérési adatok alapján ezért még nem kapcsoltak máshová az amerikaiak.

A közönséget ugyan zavarhatta, hogy nem sikeredett kiegyenlítettre a küzdelem, a mérési adatok alapján ezért még nem kapcsoltak máshová az amerikaiak.

A közvetítésnek, ha csak 200 ezer emberrel is, de sikerült túlszárnyalnia a két évvel ezelőtti finálé nézettségét. A 111 és félmilliós adattal pedig az Egyesült Államok történetének legnézettebb tévéadásává vált. Ezzel értelemszerűen a Fox házirekordját is megdöntötte – noha a képzeletbeli kupa házon belül maradt. A tévéhálózat legsikeresebb adása eddig a 2011-es Super Bowl volt, amelyet kereken 110 millióan kísértek figyelemmel.

Voltak a közvetítések ennél is népszerűbb szakaszai; a szünetben például 115,3 millióan nézték meg Bruno Mars és a Red Hot Chili Peppers fellépését, míg tavaly Beyoncéra közel 111, 2012-ben Madonnára 114 millió amerikai volt kíváncsi – tudható meg a Nielsen médiaszerte közölt adataiból.

Legendás rockerek A Dal színpadán

9 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

10 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.