2010. július 09.

Sváby: irány a TV2?

Három év után visszatérhet a TV2-höz Sváby András. Mégpedig a csúcsra – legalábbis a Bors Online szerint.

Három év után visszatérhet a TV2-höz Sváby András. Mégpedig a csúcsra – legalábbis a Bors Online szerint.

Az egykori műsor- és cégvezető Várdy hivatalba lépésekor, amikor célul tűzetett a piaci elsőség, „hirtelen olyan helyzetben találta magát, amelynek megoldása csak az lehetett, hogy meg kell válnia az Interaktív ügyvezetői posztjától. Akkoriban a legnagyobb beszállítóként ez a cég gyártotta TV2 húzóműsorait, például a Big Brothert, a Megasztárt, a Jóban Rosszban című sorozatot vagy a Naplót” – írja a portál, amely szerint „érdekes”, hogy most ismét összekapcsolódik Sváby és Várdy neve.

A Bors úgy tudja, hogy egykor és jelenleg is a TV2-nél dolgozó kollégái biztatják: pályázzon a megüresedett pozícióra. A sors fura fintora lenne, ha épp annak a helyére ülhetne, aki annak idején érkezésével távozásra bírta. A Bors a legilletékesebbet, Sváby Andrást kérdezte szándékairól, aki egyelőre nem foglalkozik a dologgal és szerinte nem is ez a módja, hogy valaki a csatorna vezérigazgatójává váljon.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.