2014. szeptember 29.

Szakértői klubot hozott létre az Insomnia

A cél, hogy a kommunikációs szakemberek az iparág jövőjét formáló kérdéseket is meg tudják vitatni egymással.

A cél, hogy a kommunikációs szakemberek az iparág jövőjét formáló kérdéseket is meg tudják vitatni egymással.

Dr. Fehér Katalin újmédia-kutató „Az on-demand üzleti intelligenciától az identitás alapú ökoszisztémáig” címmel tartott előadásával indult útjára az Insomnia Thinkbank nevet viselő szakértői klub. Az összejövetel célja, hogy a hazai kommunikációs szakma képviselői a mindennapi feladatokon túl a kommunikációs iparág jövőjét formáló szakmai kérdéseket és tapasztalatokat is megosszák egymással.

A testület tagjai többek között - a nyitóelőadást tartó dr. Fehér Katalin mellett - Liptay Gabriella, a LibriShopline többségi tulajdonosának az SQ Investnek portfolióigazgatója, Grósz Judit, a Microsoft DPE vezetője, Megyer Örs, az Önszabályozó Reklámtestület elnöke és Rózsa Iván, a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója. A klub előadásainak tematikáját a tagok állítják össze, és az aktuális témától függően minden alkalommal egy-egy fiatal tehetség is meghívásra kerül. Ez alkalommal a hazai startup világ egyik üdvöskéje, Ottlik Dávid képviselte a fiatal erőt, aki a neuromarketing megoldásra specializálódott Synetiq nevű startup cég alapítója.

Misinszki Ákos, az Insomnia operatív ügyvezetője hangsúlyozta, az igény és az ötlet az Insomnia falai közt született meg, a legfontosabb szempont az volt, hogy a kezdeményezés keretében egy platformra kerülhessenek az együtt gondolkodásra, élénk szakmai diskurzusra vágyó, kiváló szakemberek. Az Insomniának nem titkolt szándéka azt a piacon lévő know-how-t szintetizálni, amely az ügynökség jövőjét is jelentősen formálhatja. Az Insomnia Thinkbank tagjai negyedévente ülnek össze.