2014. szeptember 22.

Szakmai napot tart a HEROE

A téma ezúttal a hallgatottsági mérés, valamit a Radioallando pályázatok.

A téma ezúttal a hallgatottsági mérés, valamit a Radioallando pályázatok.

Szeptember 25-én délelőtt harmadik alkalommal tartja nyílt szakmai napját a Helyi Rádiók Országos Egyesülete (HEROE). A negyedévente megrendezésre kerülő rádiós napokon eddig a rádiós brand építésről, illetve a rádiós értékesítésről hallhattak előadásokat a megjelent vendégek. A következő találkozónak a Rádió Eger ad otthont. A téma pedig az igencsak releváns Radioallando pályázatok, illetve a hallgatottsági mérés. Előbbi témában a vendég Dr. Auer János, a Médiatanács tagja, Dr. Kollarik Tamás, a Médiatanács tagja és a Média Mecenatúra program koordinátora, Dr. Néder Sarolta, az MTVA vezérigazgató-helyettese és Lányi Lajos, a Bírálóbizottság HEROE által delegált tagjai lesznek. A rádiós közönségmérés témakörben pedig Perjés Tamás, a TNS Hoffmann kutatásvezetője tart előadást és válaszol a felmerülő kérdésekre.

Új rekord a Sport TV-n

11 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

12 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.