2010. október 14.

Szalai elégedettséget ígér

Jövő év közepére elégedettebbek lehetnek a nézők a közmédia-tartalmakkal – nyilatkozta az NMHH elnöke, aki újabb közszolgálati csatornákat szeretne.

Jövő év közepére elégedettebbek lehetnek a nézők a közmédia-tartalmakkal – nyilatkozta az NMHH elnöke, aki újabb közszolgálati csatornákat szeretne.

Az új szabályozás lehetővé teszi, hogy alapvetően átformálódjon a közmédia-világ és a múlt, ami egy beteg intézményrendszert hagyott maga után, végre felszámolható legyen – idézi a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökét a Duna Televízió interjú-összefoglalója.

Nincs még egy olyan gazdag ország, amely megengedte magának, hogy versenyeztesse a közintézményeit – hangoztatta Szalai Annamária. Példának hozva fel, hogy a Magyar Televízió és a Duna Televízió felesleges terjesztői kapacitásokért versengett, egymásra licitálva vásároltak filmeket. „Azt gondolom, le kell tisztítani, melyik milyen profilt vállal, és ezek után profiltisztán működni. Hogy a néző, amikor odakapcsol, akkor tudja, hogy mit láthat az m1-en, az m2-n, a Duna TV-n, az Autonómia csatornán. Bízom benne, hogy sok új csatorna keletkezhet még a jövőben – mondta Szalai Annamária. Kérdésre válaszolva megerősítette: szeretné, ha lennének új közszolgálati csatornák.

 

Kódolatlan VIASAT 3 közel egy hónapon át

1 órája

Március 25. és április 22. között a VIASAT3 műsorait kódolatlanul érhetik el a nézők a MinDig TV több, mint 750 ezer felhasználóval rendelkező kínálatában és a mindiGO TV felületén is.