2010. október 14.

Szalai elégedettséget ígér

Jövő év közepére elégedettebbek lehetnek a nézők a közmédia-tartalmakkal – nyilatkozta az NMHH elnöke, aki újabb közszolgálati csatornákat szeretne.

Jövő év közepére elégedettebbek lehetnek a nézők a közmédia-tartalmakkal – nyilatkozta az NMHH elnöke, aki újabb közszolgálati csatornákat szeretne.

Az új szabályozás lehetővé teszi, hogy alapvetően átformálódjon a közmédia-világ és a múlt, ami egy beteg intézményrendszert hagyott maga után, végre felszámolható legyen – idézi a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökét a Duna Televízió interjú-összefoglalója.

Nincs még egy olyan gazdag ország, amely megengedte magának, hogy versenyeztesse a közintézményeit – hangoztatta Szalai Annamária. Példának hozva fel, hogy a Magyar Televízió és a Duna Televízió felesleges terjesztői kapacitásokért versengett, egymásra licitálva vásároltak filmeket. „Azt gondolom, le kell tisztítani, melyik milyen profilt vállal, és ezek után profiltisztán működni. Hogy a néző, amikor odakapcsol, akkor tudja, hogy mit láthat az m1-en, az m2-n, a Duna TV-n, az Autonómia csatornán. Bízom benne, hogy sok új csatorna keletkezhet még a jövőben – mondta Szalai Annamária. Kérdésre válaszolva megerősítette: szeretné, ha lennének új közszolgálati csatornák.

 

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.