2017. július 17.

Számos meglepetést tartogatnak júliusra

Az új sorozatok mellett számos egész estés mozifilmet is bemutat a Minimax, igazán különc főszereplőkkel.

Izgalmas műsorokkal várja a kicsiket a Minimax. Nem csak sorozatpremierek, hanem valódi moziélményt nyújtó animációs filmekkel is készül a csatorna.

Ezen a héten két vadonatúj sorozat is indul. Bemutatkozik Ranger Rob, az aprócska, állandóan sürgő-forgó kisfiú, egy igazi kalandor, aki mindent tudni szeretne a világról. Érkezik a Lego Elves című sorozat, mely Emily Jones-ról szól, akit egy amulett egy párhuzamos világba röpít, ahol különös manókkal találkozik, akik fondorlatos kalandokon keresztül segítik Emily hazajutását.

Izgalmas mozifilmekkel is készül a csatorna. A Hópihe című filmben megismerhetjük a fura gorillakölyköt, aki más, mint a többiek, bundája ugyanis hófehér színű. A film műfaját tekintve hibrid, a hús-vér színészekkel szereplő állatokat animációs technikával hívták életre. A Breki, a békakirályfi című mese főszereplője egy különc béka, aki nem szeret ugrálni és a vizet sem szívleli. Ahhoz, hogy megtalálja helyét a világban, barátjával, a repülő mókuslánnyal belevetik magukat az Amazonas dzsungelébe. Az Irány a bárka! című animációs filmben pedig találkozhatunk azokkal az állatokkal, akik valamiért nem jutottak fel Noé bárkájára.

Minden újságíró lejáratható

33 perce

A Trend Micro nemrég közzétett kutatása szerint még egy jó hírnevű újságíró is könnyen lejáratható kiberpropaganda segítségével, ha megvan az ehhez szükséges keret - írta meg a 24.hu.

Végrehajtható a Lapcom feletti irányításszerzés

18 órája

A Gazdasági Versenyhivatal tudomásul vette az AValue Befektetési Kft. Lapcom Kiadó Zrt. feletti irányításszerzését, amelynek keretében az AValue a Lapcom részvényeinek 100%-át szerzi meg.