2013. április 11.

Szaúdi kardcsörgetés

Kérdéses, mennyi köszönet lesz abban, ha a szaúdi kormányzat beváltja ígéretét, és szabályozza olyan nagy cégek működését, mint a Skype és a Whatsapp.

Kérdéses, mennyi köszönet lesz abban, ha a szaúdi kormányzat beváltja ígéretét, és szabályozza olyan nagy cégek működését, mint a Skype és a Whatsapp.

Az ígéret szerint "megfelelő intézkedéseket" tesznek abban az esetben, ha a szolgáltatók nem teljesítik a hiperkonzervatív sivatagi királyság igényeit. Ez az igény tökéletesen beleillik abba a sorba, amelyet nemrég a helyi sajtó szellőztetett meg: e szerint a kormányzat azt akarja elérni, hogy belekukucskálhasson bizonyos felhasználók internetes csevegéseibe.

Az igény különösen annak fényében érthető, hogy az érintett cégek szerint a szaúdiak a Twitter és a YouTube leggyakoribb és legelkötelezettebb felhasználói közé tartoznak. Az viszont már más kérdés, hogyan tudja a kormány állni a versenyt webkettes fronton. Hiszen amint kiderül, hogy belelátnak egy szolgáltatásba, a (feltehetőleg) érintett szolgáltatók egy másikra állnak majd tovább.

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.