2010. július 11.

Százmillió IPTV

Dinamikus piaci növekedés mellett szakértők szerint 2014-re átlépheti a százmilliót a világ IPTV-előfizetőinek száma.

Dinamikus piaci növekedés mellett szakértők szerint 2014-re átlépheti a százmilliót a világ IPTV-előfizetőinek száma.

A Multimedia Research Group előrejelzése szerint akkor Európa adja a globális IPTV-piac 102 millió felhasználójának 45 százalékát, míg Ázsia részesedése 31, Észak-Amerikáé 19 százalék lesz.

Ebben a rendszerben a technikai és a programkínálati megoldások is rugalmasabbak lehetnek, mint a versenytársaknál, ez is magyarázhatja, hogy az IPTV Közép-Európában is jó évek mögött áll. Míg három esztendeje csak nekirugaszkodni készülő, esetleg épp induló szolgáltatások vltak a térségben, ma már a másfél tucathoz közelít a működő hálózatok száma, és folyamatosan jelennek emg hírek újabb indulókról.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

12 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

19 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.