2011. szeptember 13.

Száznál tart az Atmedia

Most a románoknál került újabb csatorna a televíziós sales house kínálatába. Itthon 23 tévénél tartanak.

Most a románoknál került újabb csatorna a televíziós sales house kínálatába. Itthon 23 tévénél tartanak.

A bukaresti székhelyű Music Channel az Atmedia csoport portfoliójának századik tagja nemzetközi szinten. A televíziós sales house Lengyelország mellett a magyar és a cseh piacon van jelen, a Music Channel reklámidejét nálunk kezdték el értékesíteni. Ezzel az At Media Hungary portfoliója 23 csatornára bővül.

"Azt tapasztaljuk, hogy a nézettség egyre inkább elaprózódik. A nézettségi tendencia követése érdekében a hirdetőinknek széles csatornaválasztékot kell biztosítanunk" - indokolta a bővítést Lukács Csaba, az Atmedia Hungary ügyvezető igazgatója. Hozzátette: a román csatornával a fiatalok elérésében kínálnak új lehetőséget.

"Csupán egyetlen általános tendencia van egész Európában: a fragmentálódás. A nézők egyre inkább a tematikus csatornákat választják, átpártolva ezzel a földi adóktól a kábel és műholdas csatornákhoz" - tette hozzá Marcin Boroszko, a sales house nemzetközi vezetője.

Új rekord a Sport TV-n

1 napja

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

1 napja

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.