2013. június 10.

Szebeni István az Origo tévéjénél kapott munkát

A köztévéből káromkodás miatt távozni kényszerült híradós egyelőre pár napig lesz csak képernyőn az OzoneNetwork tévénél.

A köztévéből káromkodás miatt távozni kényszerült híradós egyelőre pár napig lesz csak képernyőn az OzoneNetwork tévénél.

Szebeni István személyében tapasztalt híradós vezeti az OzoneNetwork árvízi híradóját. Ebben beszámolnak a védekezési munkálatokról, megmutatják a legkritikusabb helyszíneket, és hasznos információkkal igyekeznek ellátni a nézőket és az önkénteseket. Az árvízi híradó hétfőtől szerdáig félóránként, azt követően óránként kerül adásba, egészen a vészhelyzet elmúltáig.

"Nagyon örülök az OzoneNetwork tévé felkérésének. Azért mondtam nekik igent, mert tetszik a csatorna küldetése, képi világa és a tartalom minősége. Bár kisebb tévé, mint azok, ahol eddig dolgoztam, mégis 1,8 millió otthonban elérhető. Az OzoneNetwork rendkívüli híradójából sok ezer néző értesülhet az árvízi védekezés eseményeiről. Híradósként úgy éreztem most itt a helyem" – mondta el a felkérésről Szebeni István.

"István az egyik legnépszerűbb és legismertebb híradósok egyike, örülök, hogy elfogadta a felkérésünket. Korábban évekig dolgoztunk együtt, ezért jól ismerem a habitusát. Profi, jóindulatú, közvetlen és nagyon őszinte. Nálunk csak adáskész anyagok kerülnek képernyőre, vigyázunk a kollégáinkra" - tette hozzá Pálmai L. Ákos, az Origo programigazgató-producere. Utóbbi mondatával nyilván arra a káromkodós incidensre utalt, amely miatt Szebeni és három kollégája távozni kényszerült a köztévétől.

A közlés szerint Szebeni István egyelőre az árvízi híradó erejéig marad képernyőn. Amennyiben lesz lehetőség a további együttműködésre a híradós és a csatorna között, arról csak ezután tárgyalnak.

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

16 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.