2016. június 03.

Szellemirtók-szpotok a magyar AXN-en

Kisfilmekkel idézi meg a Szellemirtók első két részét az AXN kreatív csapata, így harangozzák be a következő bemutatót.

Júliusban érkezik a mozikba a legújabb Szellemirtók mozi a Sony Pictures jóvoltából, ennek örömére pedig az AXN levetíti az azóta klasszikussá vált első két filmet is – közölték.

A szpotokban egy rajongó kísértetlány kalandjain keresztül elevenítik fel az előzményeket, a lány bármit megtenne azért, hogy közel kerülhessen a kedvenceihez. A kreatívok munkájának végeredménye négy kisfilm lesz, ezek közül az elsőt már adásban is láthatja a közönség, a többit egyelőre online tekinthetik meg. A Szellemirtók első és második részét  június 17-én és 18-án, este kilenctől vetítik az AXN csatornán.

Az első filmet még 1984-ben mutatták be és olyannyira sikert aratott mind a nézők, mind pedig a kritikusok körében, hogy a legjobb vizuális effekt és a legjobb zene kategóriában két Oscar-díjra is jelölték, az Amerikai Filmakadémia listáján pedig 28. helyezést ért el a 100 év 100 legjobb komédiája közt. A főszerepet Bill Murray, Dan Aykroyd és Harold Ramis kapta, a film folytatása 1989-ben készült el.

Címkék: axn film szpot

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

16 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.