2011. szeptember 27.

Szépkorú-csatorna a TV2 gazdájától

Tovább bővíti tematikuscsatorna-portfolióját a ProSiebenSat.1 médiaház, a második legnagyobb hazai kereskedelmi csatorna tulajdonosa.

Tovább bővíti tematikuscsatorna-portfolióját a ProSiebenSat.1 médiaház, a második legnagyobb hazai kereskedelmi csatorna tulajdonosa.

A cég az utóbbi években például speciálisan női csatornát is piacra dobott, Németországban Sixx, nálunk Fem3 néven – most viszont a nyugdíj előtt állókat célozza meg. Németországi sajtóhírek szerint ez év végéig töltik meg tartalommal az új csatorna ötletét.

Egyelőre annyit tudni: az adó elsődleges célcsoportja az 50 és 65 éves kor közötti népesség lesz, tekintet nélkül vagyoni pozíciójára. (Ezzel egyébként a meglehetősen jól muzsikáló helyi köztévéktől próbálnának nézőket elszipkázni.)

Emellett a kereskedelmi korcsoport másik vége felé is nyitni készül a ProSiebenSat.1 médiabirodalom: felmerült, hogy egy tinicsatornával is piacra lépnének a nem túl távoli jövőben.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

4 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

7 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.