2011. szeptember 27.

Szépkorú-csatorna a TV2 gazdájától

Tovább bővíti tematikuscsatorna-portfolióját a ProSiebenSat.1 médiaház, a második legnagyobb hazai kereskedelmi csatorna tulajdonosa.

Tovább bővíti tematikuscsatorna-portfolióját a ProSiebenSat.1 médiaház, a második legnagyobb hazai kereskedelmi csatorna tulajdonosa.

A cég az utóbbi években például speciálisan női csatornát is piacra dobott, Németországban Sixx, nálunk Fem3 néven – most viszont a nyugdíj előtt állókat célozza meg. Németországi sajtóhírek szerint ez év végéig töltik meg tartalommal az új csatorna ötletét.

Egyelőre annyit tudni: az adó elsődleges célcsoportja az 50 és 65 éves kor közötti népesség lesz, tekintet nélkül vagyoni pozíciójára. (Ezzel egyébként a meglehetősen jól muzsikáló helyi köztévéktől próbálnának nézőket elszipkázni.)

Emellett a kereskedelmi korcsoport másik vége felé is nyitni készül a ProSiebenSat.1 médiabirodalom: felmerült, hogy egy tinicsatornával is piacra lépnének a nem túl távoli jövőben.

Legendás rockerek A Dal színpadán

9 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

11 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.