2020. szeptember 23.

Szeptember 21-től minden Roland-Garros mérkőzést élőben közvetít az Eurosport

Majd háromszáz órányi élő közvetítéssel szeptember 27-én, vasárnap kezdődnek a Roland-Garros főtáblás mérkőzései az Eurosport műsorán.

A Roland-Garros közvetítésével visszatér az Eurosport Cube – „a sportközvetítés jövőjeként" ismert innovatív vegyes valóságú stúdió –, amely a rajongók és a szakma egyöntetű elismerését is kivívta a New York-i US Openen történő debütálásával. A magával ragadó vegyes valóságú, virtuális stúdió távolról köti össze a játékosokat a vendégekkel, a műsorvezetőkkel és szakértőkkel a világ bármely pontjáról. A Cube életre hívja a sportközvetítések legmélyrehatóbb elemzéseit és vizualizációját, ezáltal hozva közelebb a rajongókat az események megértéséhez, átéléséhez.

Az együtt 25 Grand Slam tornagyőzelemmel rendelkező teniszcsillagok, John McEnroe és Chris Evert a Roland-Garros során ismét visszatérnek az Eurosport képernyőjére, hogy egész héten szakszerű elemzést nyújtsanak a nézőknek a férfi és női mérkőzésekről egyaránt.

McEnroe és Evert is csatlakoznak az Eurosport ragyogó szakértői csapatához; Mats Wilanderhez és Barbara Schetthez, akik a londoni Cube stúdiójából közvetítik majd az eseményeket. Boris Becker és Alex Corretja – közvetlenül Münchenből és Madridból – saját szakértői perspektívájukból nyújtanak izgalmas betekintést a Roland-Garros alatt zajló férfi és női mérkőzések legjobb pillanataiba.

„Az Eurosport új technológiai törekvése azt a célt szolgálja, hogy a nézők a történések aktív résztvevőinek érezhessék magukat. Bár mindannyian szeretnénk Párizsban lenni, hihetetlenül izgalmasnak tartom, hogy az Eurosport Cube stúdiójában szemtől szemben beszélgethetünk a versenyzőkkel és olyan közvetlen beszélgetéseket folytathatunk le a meccsek után, amelyek megmutatják a játékosok érzelmeit, gondolatait és segítenek megérteni a győzelem vagy a veszteség okait is" – mondta a legendás teniszcsillag Mats Wilander, aki 2007 óta dolgozik együtt az Eurosport csapatával.

Főbb dátumok:

  • Szeptember 21. (hétfő) – Megkezdődik a kvalifikációs verseny
  • Szeptember 27. (vasárnap) – Megkezdődik a főtábla verseny
  • Október 10. (szombat) – Női egyes döntő
  • Október 11. (vasárnap) – Férfi egyes döntő
Címkék: média eurosport

A Facebook ismét lecsapott

5 órája

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a közösségi portál nemzetbiztonsági kockázatára hívta fel a figyelmet, hisz előbb ´56-os eseményükkel kapcsolatos eseményüket törölte, majd elérhetetlenné tette az oldalt.