2010. július 08.

Szerb médiabalhé

Aggódik a szerb villanyspion-törvény miatt egy regionális szakmai szervezet; a SEEMO szerint veszélyben vannak a titkos források.

Aggódik a szerb villanyspion-törvény miatt egy regionális szakmai szervezet; a SEEMO szerint veszélyben vannak a titkos források.

A kifogásolt jogszabály lényege, hogy adatbázist hoznának létre a júzerek elektronikusmédia-használatának rögzítésére. Ebben pedig előzetes felhatalmazás nélkül turkálhatnának a titkosszolgálatok, illetve a rendőrség munkatársai.

A Kelet-európai Médiaszervezet kifogásolja azt is: annak ellenére írta alá a jogszabályt az államfő, hogy több szervezet is jelezte, szerintük a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozása és az (eddig) titkos források felfedése miatt könnyen elmeszelheti a rendelkezést a belgrádi alkotmánybíróság.

 

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

2 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

8 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.