2013. november 06.

Szerbiai görög roham

Hatalmas médiaoffenzívába kezd a szerb piacon egy görög médiacsoport. Ennek első jele televíziós kínálatuk ugrásszerű bővülése lesz.

Hatalmas médiaoffenzívába kezd a szerb piacon egy görög médiacsoport. Ennek első jele televíziós kínálatuk ugrásszerű bővülése lesz.

Az egyik athéni lap angol nyelvű kiadásában megjelent hír szerint a következő 12 hónap alatt öt csatornával bővítené szerbiai kínálatát az Antenna Group. Teodorosz Kiriaku, a társaság vezérigazgatója arról beszélt az interjúban: a következő néhány esztendő, amely során a térség államai éppen kilábalnak a gazdasági válságból, kiváló idő a befektetésre.

Szerbia uniós integrációjának ütemétől függően ez az állam lehet a görög társaság műsorgyártásának egyik központja, de az Antenna más fejlesztési irányokban is gondolkodik. A kábelcsatornák mellett a digitális média területén is terjeszkedni kíván ugyanis. A médiaház négy éve jelent meg a szerbiai piacon, amikor megvette, majd Prva Televizija (Első TV) névre keresztelte a News Corp Foxának helyi változatát.

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.