2017. augusztus 10.

Szerződést hosszabbított a Telenor

Sikeres pályázatával 19.000 kártyát magában foglaló tendert nyert a Telenor, így továbbra is a vállalat maradhat a Római Katolikus Egyházhoz tartozó nyolc intézmény mobilkommunikációs szolgáltatója.

Az új, három és fél évre szóló szerződést 2017. július 27-én írta alá Dobszay Benedek OFM, ferences tartományfőnök valamint az egyházi szervezetek képviselői, illetve Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója és Piller Gábor vállalati értékesítési és marketing igazgató.

„Különleges alkalom, amikor olyan ügyfelet köszönthetünk, akinek a Telenorhoz hasonlóan az emberek közötti kapcsolatteremtés az egyik legfontosabb célkitűzése. Hiszünk benne, hogy az internet segítségével nagyon sok jót lehet tenni a világban, és reméljük, hogy a Telenor mobilszolgáltatásával a Magyar Katolikus Egyház sikerrel meg tudja valósítani céljait"- mondta el a szerződés aláírásakor Alexandra Reich.

A katolikus mobil előfizetések jelentős része 2004 óta van a Telenornál. A hamarosan lejáró szerződés miatt tendereljárás indult, mely során több körös ajánlati és tárgyalási eljárásban győzött a Telenor.