2013. január 24.

Szevasz, Hírhozó

Újabb korszak zárul le a távközléstörténetben. Meghal a Microsoft Messenger. No, nem mindenhol, de a dolog csak idő kérdése.

Újabb korszak zárul le a távközléstörténetben. Meghal a Microsoft Messenger. No, nem mindenhol, de a dolog csak idő kérdése.

A cég máris javasolta felhasználóinak, hogy álljanak át a Skype használatára, amit már jó másfél évvel ezelőtt bekebelezett a Microsoft. Amely március 15-én kapcsolja le a szolgáltatást – az egyetlen kivételt Kína jelenti, ahol egyelőre túlél a Messenger.

Hogy meddig, azt még nem tudni. A cég azzal ajánlja a Skype-ot, hogy azon keresztül új utak nyílnak meg az eddigi Messenger-felhasználók előtt, akik videóhívási lehetőséget is kapnak. Mindezeket a szolgáltatásokat pedig akár telefonjukon, akár táblagépükön keresztül igénybe vehetik. Ráadásul – ahogy eddig – mindezért fizetniük sem kell.

Címkék: microsoft skype kína

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.