2010. május 13.

Szigeti telkóveszedelem

Hadat üzent vetélytársainak az új brit telekommunikációs óriáscég – legalábbis erre utal az ernyőcég napokban bejelentett, kissé offenzív neve.

Hadat üzent vetélytársainak az új brit telekommunikációs óriáscég – legalábbis erre utal a napokban bejelentett neve.

A T-Mobile UK és az Orange összegyúrásából születő cég neve (Everything everywhere) könnyen hathat nyílt hadüzenetnek a konkurencia számára. Ez pedig – állítja a cég – nem csupán név, de jövőkép és becsvágyuk tárgya is; a cél ugyanis valóban az, hogy mindenki mindenhez és mindenhol hozzá tudjon férni. A kicsit nyakatekertnek tűnő új név mindenesetre nem radírozza ki a két meglévő brandet. Az összesen harmincmilliós ügyfélkörrel rendelkező T-Mobile UK és az Orange ugyan július elsejével összeolvad, de még sokáig önálló márkaként jelennek meg a piacon – így külön lesznek boltjaik, termékcsomagjaik és reklámkampányaik is. Az viszont egyelőre nem világos, hogy áll-e mindez arra az időszakra is, amikor már leketyegett a másfél évre szóló fúziós szerződés.

Címkék: brand

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

3 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.