2018. április 06.

Színt vallott a Tények: Orbánra voksolnak

A műsor stábja a Facebookon tett közzé egy videót a választásokkal kapcsolatban. Erre aztán reagáltak az RTL híradósai is.

A Tények és a TV2 munkatársai -  többek között Istenes László, Gönczi Gábor, illetve Marsi Anikó -  egy Facebook-videóban beszéltek arról, hogy mely értékek a számukra legfontosabbak: elsősorban a kultúrára, a biztonságra és a stabilitásra hívták fel a figyelmet, majd a végén hozzátették, ők „ezért szavaznak Orbán Viktorra".

Később az RTL híradósai is megszólaltak az ügyben. Bár nem mondták ki a TV2 Tények nevét, de Erős Antónia és Szellő István műsorvezetők, riporterek párbeszéde egyértelmű.

Erős: "Kire szavazol?"

Szellő: "Híradós vagyok, arról nem beszélhetek, roppant inkorrekt lenne."

Az viszont kiderült, hogy mindketten elmennek szavazni.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

7 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

8 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.