2014. április 29.

Szintet lépett a WhatsApp

Fénysebességgel terjeszkedik az üzenetküldő szolgáltatás, amely elsősorban a fejlődő piacokon szerzett új ügyfelek révén bővül.

Fénysebességgel terjeszkedik az üzenetküldő szolgáltatás, amely elsősorban a fejlődő piacokon szerzett új ügyfelek révén bővül.

A cég médiában a múlt héten megjelent közlése szerint április közepére már félmilliárdnál is több aktív felhasználót mondhatott magáénak a szolgáltatás, amelyen napi 100 millió videót és hétszer ennyi fotót osztottak meg a résztvevők. A társaság közlése szerint azóta, hogy februárban megegyeztek – 19 milliárd dolláros - felvásárlásukról a Facebook-kal, átlagosan napi egymillió új regisztrációt könyveltek el.

Az ügylet bejelentésekor 450 millió olyan felhasználója volt a WhatsApp-nak, aki legalább havonta igénybe vette azt, 320 millió volt a naponta bejelentkezők száma. A növekedést a milliárdos Facebook-felhasználói had integrálása mellett elsősorban a brazíliai, indiai, mexikói és oroszországi ügyfélkör-bővüléssel érte el a szolgáltató.

Vallások világnapja tematikus nap a DoQ műsorán

8 órája

A világnap alkalmából január 21-én 16.00 órától 21.00 óráig a DoQ nézői tematikus nap keretében ismerkedhetnek meg például a Vatikán féltve őrzött titkaival és József példaértékű életével.