2014. április 29.

Szintet lépett a WhatsApp

Fénysebességgel terjeszkedik az üzenetküldő szolgáltatás, amely elsősorban a fejlődő piacokon szerzett új ügyfelek révén bővül.

Fénysebességgel terjeszkedik az üzenetküldő szolgáltatás, amely elsősorban a fejlődő piacokon szerzett új ügyfelek révén bővül.

A cég médiában a múlt héten megjelent közlése szerint április közepére már félmilliárdnál is több aktív felhasználót mondhatott magáénak a szolgáltatás, amelyen napi 100 millió videót és hétszer ennyi fotót osztottak meg a résztvevők. A társaság közlése szerint azóta, hogy februárban megegyeztek – 19 milliárd dolláros - felvásárlásukról a Facebook-kal, átlagosan napi egymillió új regisztrációt könyveltek el.

Az ügylet bejelentésekor 450 millió olyan felhasználója volt a WhatsApp-nak, aki legalább havonta igénybe vette azt, 320 millió volt a naponta bejelentkezők száma. A növekedést a milliárdos Facebook-felhasználói had integrálása mellett elsősorban a brazíliai, indiai, mexikói és oroszországi ügyfélkör-bővüléssel érte el a szolgáltató.

Femina már a Viberen is

1 órája

Az új közösségi csatorna részeként egy Femina-matricacsomag is napvilágot látott.

Folytatódik az Elviszlek magammal

2 órája

Hosszú Katinkára csaknem 350 ezren, Zacher Gábor toxikológusra több mint negyedmillióan, Puzsér Róbertre pedig 220 ezren voltak kíváncsiak Magyarország legnépszerűbb autós-beszélgetős műsorában.