2013. november 22.

Szlogencsere a SportKlubnál

Az IKO cégcsoporthoz tartozó sportcsatorna nyáron írt ki pályázatot, hogy megtalálja az arculatához legjobban illő jelmondatot.

Az IKO cégcsoporthoz tartozó sportcsatorna nyáron írt ki pályázatot, hogy megtalálja az arculatához legjobban illő jelmondatot.

A pályázatra több mint száz ötlet érkezett a kreatív szakmában dolgozóktól és a szurkolóktól, ezek közül választotta ki a SportKlub vezetősége az "Élvezd!" egyszavas mondatot.

„Nagyon köszönjük a beküldőknek a sok javaslatot. A rövid és kicsit pimasz Élvezd! összefoglalja azt, amit a televíziózásról vallunk. A SportKlub egy szenvedélyes csatorna, mi hozzuk el a magyar nézők számára a Serie A-t, az olasz futballbajnokságot, amelyet valóban élvezet nézni. A meccsek és a háttérműsorok közvetítése közben arra törekszünk, hogy a tévénézés minőségi szórakozást nyújtson. A sport a szórakoztatásról szól és szeretnénk, ha nézőink élveznék a velünk töltött perceket” – nyilatkozta Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.

Az Élvezd! szlogen bevezetése a SportKlub átalakításának fontos mérföldköve.

„A futball, kosárlabda, jégkorong és kézlabda mérkőzések mellett a jövőben egyre több saját gyártású háttér- és magazinműsort kínálunk a nézőknek. Ilyen a sportolók életét bemutató MezTelenül, a parázs vitákat generáló Dodzsem és a szurkolók hangja, a Beszólás. Fontos, hogy a nézőink tudják, akkor is érdemes ránk kapcsolni, ha nincs éppen rangadó” – mondta a a SportKlub vezetője.

A szlogen több formában is látható, hallható lesz és visszaköszön a csatorna arculati elemeiről is.

Címkék: szlogen sportklub