2014. július 04.

Szlovákiából is csatlakoztak a Médiaunióhoz

A „Jó embert keresünk” kampány hatására jelentkezett a hirek.sk a Médiaunió Alapítványnál.

A „Jó embert keresünk” kampány hatására jelentkezett a hirek.sk a Médiaunió Alapítványnál.

A hirek.sk Szlovákia magyar televíziós hírportálja, amelyet a Szlovákiai Magyar Televíziósok Szövetsége működtet. Szerkesztői és külső munkatársai felvidéki magyar televíziósok, akik munkájuk révén közvetlen kapcsolatban állnak a magyarlakta települések lakosságával.

A Szövetség országos szervezet, melynek egyik elnökségi tagja, Jónás Péter így nyilatkozott: „A tavalyi évben figyeltünk fel a „Jó embert keresünk!” kampányra, melyet a Médiaunió Alapítvány Magyarországon végzett. Együttműködési megállapodást kötöttünk az Alapítvánnyal, hogy a jövőben a szlovákiai magyarok a mi médiafelületeinken is láthassák az Alapítvány társadalmi célú üzeneteit. Tagjaink térítésmentesen biztosítják a felületeket a Médiaunió tcr kampányai számára, ahogyan azt a magyarországi médiumok teszik.”

Új rekord a Sport TV-n

9 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

10 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.