2013. szeptember 11.

Szófiai huzavona

Megint elhalasztja az analóg műsorszórás lekapcsolását a bolgár kormány. De nem sokkal, és csak egy uniós vita miatt.

Megint elhalasztja az analóg műsorszórás lekapcsolását a bolgár kormány. De nem sokkal, és csak egy uniós vita miatt.

Brüsszelben ugyanis rossz szemmel nézték, hogy lóhalálában, ráadásul szerintük nem teljesen világos feltételekkel pályáztattak meg egy újabb multiplexet, amelyet aztán a Bulsatcom nyert el. A hivatalos indoklás szerint az analóg műsorszórás szeptember elsejére tervezett leállítása azért csúszik két hónappal, mert a tervezettnél lassabban ment a szociálisan rászorulók est-top box-hoz juttatása.

Márpedig a kormányzat meg akar bizonyosodni arról, hogy senki nem marad televíziós vételi lehetőség nélkül – hangsúlyozta Georgi Todorov távközlési miniszter, aki kiemelte: a csúszás nem odázza el országa digitális átállásának folyamatát.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.