Hétvégenként egy csatornán két nagyszabású produkció is képernyőre kerül: a Kismenők és A Nagy Duett. Visszatér Friderikusz Sándor és a Hal a tortán, új műsort kap Hajdú Péter, de friss gameshow-val is jelentkezik a TV2.

Az egész család számára kínál szórakozató tartalmakat a TV2-csoport tavasszal. Áprilistól minden héten két nagyszabású showműsor várja a nézőket. A Nagy Duettben 24 híresség méri össze énektudását Liptai Claudia és Majka műsorvezetésével, míg a Kismenők című tehetséggondozó produkcióban a kis tehetségeké lesz a főszerep, Ördög Nóra és Tilla vezetésével.

Visszatér a képernyőre Friderikusz Sándor is, az Összezárva Friderikusszal harmadik évadában.

Március közepétől hétköznap esténként új epizódokkal tér vissza a Hal a tortán – A küldetés, amelyben Kovács Lázár séf meglepő feladatot ad hétről hétre a játékosoknak. Ezt követően hazai sztárpárok vetélkednek egy új gameshow-ban: a Drágám, add az életed! című műsorban a hölgyek különböző próbatételek teljesítésével tesztelik párjaik rátermettségét.

Folytatódik a SuperTV2 celeb-reality-je, az Édes Élet és minden hétköznap este jelentkezik a Red Carpet című sztárhíradó. Hajdú Péter is új szórakoztató show-val érkezik, indul a Showtime Hajdú Péterrel.

A tematikus műsorok között újdonságként indul az Ízes élet Pataky Péter séf vezetésével a gasztro-műsorok kedvelőinek, valamint új műsorvezetővel, Erdélyi Mónikával folytatódik az Egészség Klinika. Az autók szerelmeseit Istenes László várja az a’la Car-ban, a divatkedvelőket a Tűsarok Orosz Barbarával és a Trendmánia Görög Zitával, míg az otthonszépítés iránt érdeklődőket az Otthon a kertben és a Falforgatók című magazinok.

Minden hétköznap új epizódokkal folytatódik a Jóban Rosszban, a TV2 saját gyártású napi sorozata, valamint számos országos tévépremier is képernyőre kerül a TV2-csoport csatornáin tavasszal. Hazánkban eddig nem látott részekkel tér vissza a Sherlock és Watson (Elementary), de Halle Berry is látható lesz A létezés határa (Extant) című sci-fi sorozatban a FEM3 műsorán, valamint a férfias szórakoztatás jegyében A halál kardja (The Bastard Executioner) és a Bukott angyalok (Dominion) a PRO4-en.

A TV2-n látható premier mozifilmek a Walter Mitty titkos élete Ben Stillerrel, a Női szervek Sandra Bullock és Melissa McCarthy vígjátéka, a Harag című amerikai akciófilm Brad Pitt főszereplésével, valamint az Így neveld a sárkányodat 2; míg Magyarországon először a SuperTV2 műsorán lesz látható Liam Neeson akciófilmje az Elrabolva 3, a Die Hard – Drágább, mint az életed Bruce Willis-szel a főszerepben, valamint az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című amerikai akciófilm.