2010. július 26.

SzületésLap a Népszavától

A Népszava olvasói személyre szabott „archív” lapszámmal lephetik meg magukat vagy szeretteiket.

Egyedi ötlettel rukkolt elő a legrégibb magyar napilap. A Népszava olvasói személyre szabott „archív” lapszámmal lephetik meg magukat vagy szeretteiket.

Egyedi ötlettel rukkolt elő a legrégibb magyar napilap. A Népszava olvasói személyre szabott „archív” lapszámmal lephetik meg magukat vagy szeretteiket. A lap gazdag archívuma révén az olvasók a lap egykori példányainak segítségével felidézhetik gyermekkoruk néhány, ma már homályba vesző részletét, szembesülhetnek születésük idejének érdekesebb hazai és külföldi politikai, gazdasági, kulturális eseményeivel.

A SzületésLap külön kérésre személyre szabottan készülhet el: a megrendelőnek elég csupán előkeresni egy korabeli fotót az ünnepeltről, megfogalmazni néhány humoros mondatot az ajándékozott világrajöveteléről, a kiadó pedig becsempészi a korabeli újságba ezeket az információkat. A megrendelő a lap 137 éves történetének bármely napját választhatja, s néhány napon belül a kezében tarthatja – akár bőrkötésben is – a számára készült, nem mindennapi újságot.

 

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

4 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.