2018. szeptember 28.

Szülinapi kvízjátékán teszteli az országot a Comedy Central

Most viszont végre megtudhatod, hogy mi különbözteti meg a tényeket a vicces információktól: teszteld le a Kamudicentrálon, a tízéves jubileumát ünneplő csatorna szülinapi kvízjátékában, hogy mennyire vagy képben a valósággal!

Ahogy azt a napokban az ismert standupos, Kovács András Péter (KAP) egy videóban beharangozta: a tízéves születésnapját októberben ünneplő csatorna elindította a CCB News-t, amelyben nap mint nap a csatornán futó produkciókból, sorozatokból generált vicces – nem valós – hírekkel bombázzák az ország lakosságát, természetesen nem kis derültséget okozva ezzel.

De te mennyire vagy képben a valósággal? Most végre letesztelheted csatorna Kamudicentrál kvízjátékával. Ráadásul, ha belemelegedsz, akkor a tízkérdéses miniaktivitást többször is végig csinálhatod, hiszen minden egyes alkalommal újabb és újabb kérdéssort kapsz majd. Jövő héten pedig – a Kamudicentrál eredményeit összesítve – végre kiderül, hogy mi, magyarok mennyire vagyunk képben a valósággal…

8 millió 8 online filmre

2 napja

Két határon túli és hat hazai pályázó nyert összesen nyolcmillió forint támogatást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának online tartalmak gyártását támogató pályázatán.