2018. szeptember 28.

Szülinapi kvízjátékán teszteli az országot a Comedy Central

Most viszont végre megtudhatod, hogy mi különbözteti meg a tényeket a vicces információktól: teszteld le a Kamudicentrálon, a tízéves jubileumát ünneplő csatorna szülinapi kvízjátékában, hogy mennyire vagy képben a valósággal!

Ahogy azt a napokban az ismert standupos, Kovács András Péter (KAP) egy videóban beharangozta: a tízéves születésnapját októberben ünneplő csatorna elindította a CCB News-t, amelyben nap mint nap a csatornán futó produkciókból, sorozatokból generált vicces – nem valós – hírekkel bombázzák az ország lakosságát, természetesen nem kis derültséget okozva ezzel.

De te mennyire vagy képben a valósággal? Most végre letesztelheted csatorna Kamudicentrál kvízjátékával. Ráadásul, ha belemelegedsz, akkor a tízkérdéses miniaktivitást többször is végig csinálhatod, hiszen minden egyes alkalommal újabb és újabb kérdéssort kapsz majd. Jövő héten pedig – a Kamudicentrál eredményeit összesítve – végre kiderül, hogy mi, magyarok mennyire vagyunk képben a valósággal…

Történelmi rejtélyeket göngyölít fel a Discovery

6 órája

Justin Fornal felfedező és Emiliano Ruprah fotográfus történelmi térképek és a legkorszerűbb képalkotási eljárások segítségével pontot tesz a történelmi rejtélyek végére a Discovery Channel új sorozatában.